Ga #allin

Van sport tot streetstyle, van fashion tot voetbal, van originals tot outdoor en alles ertussenin, wij gaan #allin.
originals
Maak kennis met Undenk, een van de meest originele street art-groepen ter wereld.

Iedereen weet dat je in Berlijn meer street art vindt dan waar dan ook ter wereld - en Undenk zijn pioniers in het genre. De tien leden van de groep maken ongelooflijk vooruitstrevend werk.

In deel 1 gaan we naar Berlijn om kennis te maken met drie kernleden van Undenk: Matthias Povel en Lukas en Paul Kampfmann. We kletsen met de Berlijnse straatgoden Pisa 73 en Christian Rothenhagen om erachter te komen wat anderen van Undenk vinden.
Maak kennis met Undenk, een van de meest originele street art-groepen ter wereld.

Iedereen weet dat je in Berlijn meer street art vindt dan waar dan ook ter wereld - en Undenk zijn pioniers in het genre. De tien leden van de groep maken ongelooflijk vooruitstrevend werk.

In deel 1 gaan we naar Berlijn om kennis te maken met drie kernleden van Undenk: Matthias Povel en Lukas en Paul Kampfmann. We kletsen met de Berlijnse straatgoden Pisa 73 en Christian Rothenhagen om erachter te komen wat anderen van Undenk vinden.
Cooly G komt uit Londen en is gecontracteerddoor het geweldige Hyperdub-label, waarop ze haar nieuwe album Playin' Me uitbracht. Hou haar in de gaten!

We gaan bij haar thuis langs, maken kennis met haar kids, zien hoe ze op het podium en op het voetbalveld is: Cooly speelde als semi-professional voor Tooting en Mitcham Ladies FC.

Ook komen promoter en dance music-expert Gamall Awad en Rinse FM DJ en producer Scratcha DVA voorbij.
Humberto Leon en Carol Lim van het New Yorkse merk Opening Ceremony zoeken graag hun grenzen op. Ze staan erom bekend nieuw designtalent te steunen en hebben bovendien hun eigen label. Nu slaan ze de handen ineen met adidas Originals voor een premium collectie voor het seizoen FW12: modieus, maar niet te serieus.
Hoe kwam dit tot stand? "We wilden allebei graag een eerbetoon aan sport brengen, maar dan met het Opening Ceremony-perspectief," zeggen de twee OC-oprichters. "Het is een belangrijk jaar voor ons, want het is zowel ons tienjarig jubileum als de Olympische Spelen."
Toen adidas Originals het duo benaderde kregen ze carte blanche: ze hoefden alleen maar te interpreteren wat Originals voor hen betekenden. Het resultaat; een collectie sportkleding, badkleding en klassieke Originals schoenen, is geïnspireerd door invloeden uit het zwemmen en fietsen met een jaren 90-tintje, duidelijk terug te zien in het felle patchwork van de bandana en de streetwear-silhouetten.
Deze feestdagen vertellen we je het verhaal van Ebenezer Snoop, over liefde, verdriet, spijt en over hoe Snoop zijn leven betert en weer zin krijgt in een vette kerstparty.
Maar laten we niet te hard van stapel lopen. Ebenezer Snoop heeft nog een lange weg te gaan voordat hij inziet dat hij zijn leven moet beteren. En als we op zijn humeur in deze vier filmpjes moeten afgaan, kun je je borst maar beter natmaken.
Ebenezer Snoop is een beetje Bahhumbizzle! Beter je leven hier en wees gul!
De feestdagen komen eraan. Iedereen is vrolijk, cadeautjes worden ingepakt en vrienden en familie komen van heinde en verre om gezellig bij elkaar te zijn. Dit is het moment om cadeautjes uit te delen en te laten merken hoeveel je van iedereen houdt... tenzij je Ebenezer Snoop heet.
Dit kerstverhaal van Ebenezer Snoop gaat over liefde, verdriet, spijt en over hoe je je leven betert - en over hoe je een vette party geeft natuurlijk! Deze film is gemaakt door J.J. Sedelmaier, bekend van TV Fun House. We zien Ebenezer Snoop en de adidas familie terwijl ze in de tijd reizen op zoek naar waar het mis is gegaan met Snoop.
Maar het verhaal eindigt niet met het einde van de film. Met de adidas Ebenezer You Facebook-app kun je ontdekken of jij net zo gierig bent als Scrooge.
Van Brooklyn tot Tokio, van Rio tot Parijs, wij laten je de coolste crews zien, die met hun unieke stijl en originaliteit de wereld op stelten zetten.Groepen vrienden met dezelfde passies, ambities en dromen inspireren anderen, waar ook ter wereld. We hebben allemaal onze eigen stijl en 'swag', maar wanneer we samen komen, staan we voor iets groters en krachtigers: onze crew. Represent!
In deze nieuwe clip kun je meekijken met Nicki Minaj, Jeremy Scott, Big Sean, Sky Ferreira, 2NE1, Kids These Days en D Rose terwijl zij met hun crew op stap zijn.
Ga mee met Jamie Strong, Chris Haycock en Aloe Blacc terwijl zij je al hun favoriete plekken in L.A. laten zien. Jamie laat ons het nieuwe, gepimpte onderkomen van The Do Over zien. Chris neemt ons en zijn broer Waldo mee op een tocht langs zijn favoriete plekken in de stad.
Take a tour with your hosts Jamie Strong, Chris Haycock, and Aloe Blacc, as they share their favorite scenes and sites in LA. Chris, Jamie, and Aloe take a step by step walkthrough from the beginning of The Do Over to where it lives today. See more in part 2.
Ga mee met Jamie Strong, Chris Haycock en Aloe Blacc terwijl zij je al hun favoriete plekken in L.A. laten zien. Jamie neemt ons mee op een bijzonder tochtje over de Los Angeles River. Aloe vertelt over de impact die straatcultuur en street art op zijn jeugd hebben gehad. Chris en Jamie gaan winkelen op de vlooienmarkt van Pasadena.
Laad meer